Стрілянина в Пермі: студенти університету розповіли, як рятували один одного (відео)

У місті Пермі РФ черговий неадекват увірвався в навчальний заклад, аби розстріляти людей.

18-річний студент Тимур Бекмансуров з дробовиком влаштував криваву лазню в університеті. Він навчається на юридичному факультеті цього ж вуза.

За день до трагедії псих виклав у соцмережі пост, де детально описав свої плани. Юнак роками ретельно готувався до кривавої розправи. У яскравих фарбах він розписував у соцмережах як, де, коли і кого вбиватиме. Казав, що хотів бачити страждання на обличчя своїх жертв. Але ніхто його не зупинив.

Щонайменше шестеро загинули, ще два з половиною десятки зрешечені дробом.

Убивця почав стріляти ще на вулиці. Він поранив охоронця навчального закладу, перелякані студенти встигли його затягнути всередину будівлі. За мить терорист зайшов у хол університету і добив пораненого в голову. Потім він спокійно переліз через турнікет і пішов на полювання по живим мішеням в аудиторії.

Студенти університету розповіли, що просто під час лекцій почали один одному пересилати повідомлення у месенджерах, що відбувається стрілянина і вже є вбиті. Усі, хто встиг, зібрали речі й вибігли з учбового корпусу. Багато хто просто вистрибував з вікон.

Останній постріл Бекмансуров зробив в інспектора з дорожнього руху, який першим примчав на виклик. У відповідь і сам отримав кулю. Поранений у груди пермський стрілець вижив. У критичному стані його забрала швидка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення