Суд розглянув апеляцію справи бійця АТО, що зґвалтував 16-річну дівчину

На Київщині боєць АТО зґвалтував 16-річну дівчину і залишився на волі. Кривднику школярки дали два роки умовно із виплатою моральної шкоди у три тисячі гривень! Пом'якшувальною обставиною стала служба ґвалтівника в зоні АТО! Так звану компенсацію у два прожиткових мінімуми суд назвав цілком достатньою.

Засідання суду закрите, через деталі злочину: подробиці можуть шокувати і травмувати суспільство. Натомість Діана – жертва кривдника – розповідає усі подробиці.

" Я почала від нього тікати, він мене наздогнав і почав затягувати в кущі. Я від нього відштовхувалася, кусала його. Але в мене залишалось все менше й менше сил і я не змогла відштовхнутися від нього",- згадує дівчинаю

Зґвалтувавши ще цнотливу школярку, боєць АТО просто засинає у військовій частині. Тепер адвокат обвинуваченого каже: в майбутньому вони чекають повного виправдання.

не оскаржував вирок з питань невинуватості і зараз можу просити повернути на новий судовий розгляд",- говорить адвокат обвинуваченого Ігор Журбенко.

Апеляція скасувала попереднє рішення Іванківського судді Олексія Гончарука і постановила: призначити новий розгляд справи.

Постраждала сторона таке рішення вважає маленькою перемогою, адже страх, котрим родина жила останні місяці, тепер може завершитися покаранням для кривдника їхньої дочки.

Випуск Надзвичайних Новин за 15 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення