Сусіди з цікавістю дивились з вікон: у Києві чоловік зарізав колишнього співмешканки, але не через ревнощі (відео)

У Києві сталось вбивство через жінку - нинішній співмешканець зарізав колишнього. Переконує, що не мав наміру вбивати. Усе сталось у пориві люті за багатократно завдану шкоду їх сім’ї.

Противники гамселили один одного із такою силою, що одразу було зрозуміло: бій іде не на життя, а на смерть. Поліцію викликали мешканці багатоповерхівки по вулиці Сім’ї Сосніних, 2-А, які пізно ввечері прокинулись від лайки, криків та звуків бійки, і спостерігали за двобоєм.

Поранений стік кров’ю ще до приїзду медиків. Виявилось, що чоловіка закололи заточкою - на тілі померлого виявили 5 ран. Ця гостра зброя характерна для кримінальних кіл, проте чоловік не був жертвою кримінальних розбірок.

Загиблим виявився 49-річний чоловік, що жив у будинку по вулиці Сім’ї Сосніних, 2-А разом із жінкою та її дітьми. Але рік тому пара розійшлася. Убивця - 39-річний нинішній співмешканець жінки.

За версією поліції, нинішній чоловік побачив, як його попередник ріже колеса на автівці його коханої. Він вибіг на розбірки і прикінчив опонента. Душогуб намагався приховати сліди злочину - змив з рук кров і переодягнувся у чистий одяг. Чоловік має кримінальний досвід - раніше сидів за вбивство.

Жінка розповідає, що насправді монстр - колишній чоловік. Вона неодноразово зверталась до поліції через його погрози на її адресу та дітей, а також зламаний замок на дверях до квартири. Коли ж у неї з’явився новий чоловік, екскоханець повадився часто різати колеса на авто.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення