Сусідська війна: жінку сильно побили, змусили копати могилу, вкинули в яму і присипали землею (відео)

У селі на Полтавщині ворожнеча між сусідами переросла в кримінал. Почалося все з того, що в родини зникла вівчарка.

Господиня та її двоє дорослих синів звинуватили у викраденні собаки односельців, що живуть поруч. Ворогували родини між собою так сильно, що одного разу чоловіки відлупцювали удвічі старшу сусідку.

Того дня жінка поїхала до односельця домовитися про продаж зерна, застала його вдома у знайомої. Раптом у хату забігли троє чоловіків. Без зайвих розмов один із них вдарив жінку обличчям об стіл, а двоє інших потягли її в іншу кімнату і били так, що кров’ю залило все довкола. Третій нападник тим часом стеріг господиню та її гостя. Над жінкою знущались, як у катівні: відливали водою, а потім били знову.

Серед ночі вони відвезли побиту та перелякану сусідку на сільське кладовище, дали в руки лопату і змусили копати собі могилу. Потім вони вкинули її у яму і навіть притрусили землею.

Селянка подала на кривдників заяву до поліції. Один зі свідків дикої розправи навіть до суду не дожив, а кати тим часом вже як рік спокійно розгулюють на свободі. У суді потерпіла вимушена сидіти поруч із кривдниками. Розповідає, що найбільш агресивно поводився старший із братів. На суді вони також поводяться хамовито. Жінка через погрози боїться ночувати вдома, тому поїхала з власного будинку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення