Теракт у російській гімназії: з’явились нові подробиці (відео)

Убивця влаштував криваві ріки у шкільних коридорах, називаючи себе богом і вершителем людських доль.

У гімназії міста Казані, що в республіці Татарстан, стався теракт. О 09.30 у вівторок прогремів вибух. За кілька хвилин жителі найближчих будинків знімали, як з вікон один за одним випадають діти. Ті поранені діти, яким вдалося вибігти, падали просто на траві.

Неадекват спочатку підірвав вибухівку, а потім заскочив у клас та взявся у притул розстрілювати учнів із дробовика. Щонайменше 9 загиблих - семеро школярів та двоє співробітників гімназії, понад 20 у лікарні.

Один із вчителів розповів, що коли почув вибух, то закрив клас, а дітям наказав сісти під стінку і не підходити до вікон. Один кабінет зачинити не встигли. Саме туди і увірвався психопат.

19-річний терорист вчився на програміста, але був відрахований за пропуски. Він закінчив цю ж гімназію. Фатального ранку у своєму Telegram-каналі він попередив, що вб’є багато біосміття - так він назвав майбутніх жертв.

Після масового розстрілу душогуб обіцяв вчинити самогубство, але вочевидь в останню мить себе пожалів. Психіатри мають з’ясувати, чи осудний казанський монстр.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення