​Тіло закопали на її ж подвір'ї: на Полтавщині пенсіонерці спочатку зламали ребра, а потім задушили нещасну (відео)

Вбив рідну матір і закопав, а сусідам брехав, що померла від коронавірусу. На Полтавщині чоловік випадково проговорився знайомим, що його найближчої людини більше немає. Хоч більшість селян місяцями не бачили літню жінку, раптова новина про її смерть викликала підозри. У її сина просто на подвір’ї справді знайшли свіжу могилу.

Розвалений паркан та майже закинуте подвір'я. Але ще кілька днів тому тут жив чоловік разом із матір'ю. Жили вкрай бідно.

79-річна жінка могла отримувати пенсію, але у неї паспорт ще радянського зразка. Щоб зробити новий паспорт потрібно були збирати документи на сході країни. Сусіди підгодовували родину, але нещодавно родичі зникли. Олег розповів, що нібито похворіли.

Та згодом 54-річний чоловік проговорився сусідам про те, що закопав матір на подвір'ї. Нібито жінка померла від хвороби, але люди не повірили. Тіло відправили на експертизу. А там розповіли жахливе: жінку жорстоко вбили. Син зламав матері ребра, а потім задушив. За умисне вбивство на чоловіка чекає 15 років в'язниці і можливо він навіть зрадіє даху над головою і регулярному харчуванню.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення