​Тягав оголене закривавлене тіло по клумбі та знімав на телефон: з'явилися подробиці вбивства жінки на Полтавщині (відео)

У Кременчуці двірничка з місцевої багатоповерхівки відмовляється рано-вранці виходити на роботу, бо в такий час у них під вікнами просто розтерзали літню жінку. Неадекватний нелюд зробив це відкрито й нахабно, без видимої причини: накинувся на бідолашну, забив її насмерть, тягав по клумбі та ще й роздягнув і знімав на мобільний телефон.

Вранці люди побачили закривавлений труп жінки, що лежав прямо під будинком. Обличчя загиблої було на стільки побитим, що сусіди не змогли впізнати у жертві жінку з їхнього будинку. Цього ранку 79-річна жінка вийшла на вулицю-покормити котів. Але на своєму шляху зустріла нелюда, який напав на неї і жорстоко закатував. Чоловік затягнув пенсіонерку за будинок, потім роздягнув і почав нещадно бити. При цьому свої знущання чоловік знімав на телефон. Люди кажуть, що нічого не чули. Коли врешті оточуючі побачили нещасну, було вже запізно. Нападнику не пощастило, адже біля місця знущань стояв сусідський автомобіль з увімкненим відеореєстратором.

27-річного неадеквата згодом затримали і доправили до СІЗО. А ось місцева двірничка боїться виходити вранці на роботу. Її лякають не тільки неадеквати, а і байдужість людей. Жінка не вірить, що ніхто не чув і не бачив знущань під власними вікнами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення