Цікаві подробиці перегонів поліцейських та п'яного "помічника" Луценко у Києві (відео)

На двохсоткілометровій швидкості сьогодні вночі у столиці тікав від патрульних один з гонщиків-водіїв. Коли ж копам вдалося наздогнати порушника, той несподівано представився помічником генерального прокурора. Навіть витягнув телефон, щоби зателефонувати патрону. А ще - дечому повчав патрульних.

Він їхав по проспекту Перемоги під 200 кілометрів на годину, відкинув поліцейський пріус у відбійник. І сам ледь не перекинувся на дах. Лише дивом обійшлося без людських жертв.

У крові чоловіка виявили кінську дозу алкоголю, він навіть визнав це і вже готовий був понести справедливе покарання, аж раптом хтось за кадром обізвав генерального прокурора нехорошим словом.

Утім хто такий цей Наім, і що тепер має йому допомогти - Юрій Луценко ні сном, ні духом. Його прес-секретар телефоном запевнила, що генпрокурор помічників взагалі не має. Спитати особисто у Луценка теж не вдалося. Під час сьогоднішнього брифінгу він не став слухати запитання журналістів і втік.

У результаті п'яничку поліцейські оштрафували, а Тойоту камрі забрали на штрафмайданчик. Чи вчинили б вони так само, якби перед очима заблимала справжня ксива помічника генерального прокурора - лишається загадкою. Бо про дорожні пригоди чиновників ми довідуємось вкрай рідко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення