У Броварах скандальну суддю відправили за ґрати за хабарництво (відео)

Суддя з Броварів отримала вирок за хабарництво. Вищий антикорупційний суд призначив Ганні Білик покарання - 6 років за ґратами, а ще конфіскація земельної ділянки і машини, заборона обіймати посади на три роки.

ДФС 4 роки тому арештувала 13,5 тон краденого пального. Суддя Білик, до якої потрапила справа, натякнула: аби зняти арешт з палива - потрібна 1 тисяча євро. Її зловили на гарячому.

Усунути суддю одразу з посади не дозволила Вища рада правосуддя. З моменту як її спіймали на хабарі і до оголошення вироку суддя встигла розглянути ще 5 тисяч справ. Одна із найскандальніших - зґвалтування 16-річної дівчини-сироти. За знущання і зґвалтування суддя Білик відпустила двох хлопців під заставу лише у 140 тисяч гривень. Тоді броварчани не стерпіли такого і брали штурмом кабінет судді.

Ще одна справа, яку вела Ганна Білик, смертельна ДТП, яка сталася у жовтні 2020 року. Тоді на пішохідному переході п’яний поліцейський, син місцевої чиновниці, на шаленій швидкості збив двох жінок: мати померла на місці, скалічену доньку забрали до реанімації. Тоді суддя відпустила винуватця аварії з СІЗО.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення