У Чернігові патрульний застрелив чоловіка: з’явилися нові подробиці (відео)

У Чернігові патрульний застрелив чоловіка. Іншого виходу у правоохоронця не було: треба було обирати - або його життя з напарником, або ж куля в нападника.

Гучний гуркіт та жіночий вереск лунав із квартири на другому поверсі цілу ніч і не давав сусідам очей зімкнути. Розлючені люди намагалися втрутитися - гупали у двері - але господар наче оглух. Він сварився зі співмешканкою до самого ранку.

Вже вранці поліцію викликав місцевий мешканець. Пенсіонер якраз сидів на лавочці під будинком, аж раптом у нього ледь не влучив кухонний ніж. В’ячеслав, який лаяв свою кохану, цілився у сусідів меблями та погрожував. На одного з сусідів скинув табуретку. На щастя, не поцілив.

Патрульні, які приїхали на виклик, чули крики з квартири, але їм ніхто не відчиняв. Аби потрапити всередину, двері довелося ламати. Коли копи зайшли - побачили скривавлену жінку, над якою навис сімейний тиран одразу з трьома ножами у руках. Жертва, впіймавши момент, вирвалася і вибігла на вулицю. Тоді озброєний лезами неадекват рушив на патрульних. Один з них вихопив пістолет і вистрілив.

Поранений господар загинув ще до приїзду медиків. Сусіди поліцейських не засуджують. Кажуть, що В’ячеслав з коханкою отруювали життя цілому під’їзду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення