У Дніпрі копи побили поліцейського-блогера, який викриває корупційні схеми керівництва (відео)

У Дніпрі в стінах управління патрульної поліції копи побили свого колегу.

Після зміни Максима Калиняка зупинили його колеги, аби вручити наказ про дисциплінарне покарання. Він не погодився і почав знімати все на відео. Тоді колеги вибили з його рук телефон і почали товкти.

Одразу після скандалу патрульний вибіг на двір, йому викликали швидку. Медики оцінили стан потерпілого як середнього ступеня важкості.

У патрульній поліції Максим Калиняк служить від самого початку її створення, а два роки тому почав вести свій блог на YouTube-каналі. У відео він систематично викривав корупційні схеми начальства. Днями він саме збирався їхати до Києва, аби надати ці докази керівництву патрульної поліції України.

"Кришуються перевізники негабаритних вантажів. У мене є аудіозаписи і відео, де мені дають вказівки їх випускати і не виписувати штрафи. У Відділі безпеки дорожнього руху відбувається підробка документів. У мене є докази", - розповідає Калиняк і додає, що переживає за своє життя, оскільки пішов проти керівництва.

Заступник керівника управління патрульної поліції області В’ячеслав Маслюк усі звинувачення відкидає. Каже, все було навпаки - бійку не він почав першим.

У патрульній поліції почали власне службове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення