У Дніпрі стару пенсіонерку виживає з власної домівки донецький бізнесмен (відео)

Продавати свою ділянку бізнесмену бабця відмовилась – відтоді її життя перетворилось на щоденний жах. Спочатку погрожували спалити хату, а потім так побили онука, що той опинився на лікарняному ліжку.

Розширити територію своєї чотириповерхової новобудови – сусід вирішив за рахунок землі пенсіонерки. Покидати оселю старенька відмовилась. Відтоді все і почалося.

"Мені погрожували, що спалять і поб'ють. Чоловік навіть дзвонив і казав, що викличе таких людей. що мені буде погано",- пригадує Тетяна Невінчана, що потерпає від свого нового сусіда.

Сусідку вирішили провчити по-серйозному. На онука, який приїхав захистити бабцю – зненацька напали. Родичі пенсіонерки твердять – мало того, що їх тероризують – маєток поряд зводять без дозволу – тобто не законно. І показують відповідь міського департаменту благоустрою.

Кримінальне провадження відкрили лише за фактом побиття. Утім наразі - встановили лише одного з нападників. Ним виявися охоронець новобудови бізнесмена. А доки поліція лише почала розслідування – в справу втручаються громадські активісти. Самостійно розшукують кривдника.

Випуск Надзвичайних Новин за 19 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення