У Херсоні жінці, яка народила п'яту дитину заради соцвиплат, запропонували стерилізацію (відео)

У Херсоні проблемне подружжя вирішило обзавестися вже п'ятою дитиною. Жінці 27 років, чоловіку - 67.

Поки жінка народжувала, чоловіка навідали вдома соціальні працівники. Вдома було брудно, діти - 1-річний та 7-річний хлопчики - голодні і брудні, а на шкірі якась зараза. Соціальні працівники попередили чоловіка, що викликають поліцію. Тоді він втік з дому, залишивши дітей на чужих людей. Діток забрали до лікарні. За словами медиків, вони помітно відстають у розвитку.

Сусіди розповідають, що проблемна родина народжує дітей лише заради соцвиплат. Обидвоє дорослих ніде не працюють. Ба більше, чоловік навіть не записаний у свідоцтві про народження дітей як батько. Жінка, розповідають люди, психічно неврівноважена - свариться на дітей через найменшу дрібницю. Сусіди підгодовують дітей, бо продуктів у родині немає. Нерідко жінка риється у смітниках, знаходить там їжу і приносить додому.

Але й це ще не все. Двох старших дітей жінка віддала до будинку дитини. Начебто, тимчасово, бо немає коштів. Проте це не завадило народити ще дитину. Соцпрацівники вже навіть запропонували жінці стерилізацію, аби вона не пускала на світ нещасних дітей. Проте вона відмовилась.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення