У Єгипті затримали українку, яка вбила власного чоловіка (відео)

П'ять років подружнього життя, щасливе майбутнє та двоє спільних дітей. Скажете, сімейну ідилію ніяке зло не в силі зруйнувати? Помиляєтеся, одне ціле розбивається на друзки, коли несподівано з'являється той, хто, живе за тисячі кілометрів. Від убивства у Рівному в усієї країни перевернулася свідомість.

Молода приваблива жінка зробила своїх синів, на їхніх же очах, сиротами. А потім подалася до Єгипту. Чим закінчилися блудні жіночі промисли? І де її спіткало покарання?

Мотивом розправи, розповідають у поліції, стали гроші. Після вбивства Сергія, Тетяна навідалася до його перукарні та забрала із сейфу тридцять тисяч доларів. Уже зараз у слідства немає жодних сумнівів - стиліста зарізала його колишня.

Сховатися від правосуддя Тетяна вирішила в Єгипті - туди вона втекла до араба-коханця. Поліція оголосила її в міжнародний розшук і ось підозрювану нарешті ЗАТРИМАЛИ. Вона погоріла, коли намагалася отримати довідку про розлучення. Зараз жінка - в єгипетській в'язниці. Найближчим часом її екстрадують в Україну. Тут вона може сісти за ґрати на все життя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення