У Києві ательє одягало весь український бомонд у дорогуще лахміття: подробиці шахрайської схеми (відео)

От уявіть, заплатили ви за Мерседес, а вам пригнали і втюхали Жигулі? Яке неподобство. Шахрайство найвищого ґатунку. У Києві викрили ательє, яке одягало весь український бомонд у дорогуще лахміття. Але замість оригінального одягу з Франції та Італії, своїм клієнтам штампували якісну підробку тут, у столиці.

Поліцейські накрили справжній рай для шопоголіків. Тут було все, що забажаєш і нібито від французьких та італійських брендів. Любителі лакшері були впевнені, що товар оригінальний. Але їм за шалені гроші впарювали підробку. Покупці і гадки не мали, що під відомими логотипами ховається українська підробка. \

Модельєри влаштували ательє у Києві на Нивках і спокійно штампували з етикетками будь-якого бренду. Відшивали на другому поверсі.У поліції розповіли, що бізнес був сімейним. Батько з донькою працювали на дуже професійному рівні і під замовлення робили дуже якісні підробки. Охочих купити коштовні підробні бренди було хоч греблю гати. Але про зухвалого конкурента дізналися виробники оригінальної продукції. Саме вони звернулися до правоохоронців.

Хоча цех і зачинений, але замовлення і досі приймають. Організаторам бізнесу закидають шахрайство, а це щонайменше 5 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення