У Києві чоловік викрав водія разом з автівкою (відео)

Двісті кілометрів - на межі життя та смерті. В Києві озброєний чоловік захопив таксі та змусив водія везти його до іншого міста. Ну просто, як у радянські часи - терористи захоплювали пасажирські літаки, аби втекти за кордон. Куди ж довіз таксист-заручник свого викрадача? І на кого ще бандит напав на трасі? Це був справжній бойовик із переслідуванням.

Таксист із Києва пережив справжнє жахіття і вже подумки прощався з життям. Схвильований чоловік просить не показувати його обличчя. І згадує, як у столиці в його автомобіль сів невідомий, витяг зброю та наказав везти його до Запоріжжя.

З найближчої кав'ярні чоловік зателефонував у поліцію та повідомив про небезпечного злочинця. Правоохоронці одразу задіяли план "Сирена".

У покинутому автомобілі копи знайшли пістолет, а також мисливські набої 12-го калібру. Стало зрозуміло, що у злочинця є ще й рушниця. Тим часом, зловмисник добіг до придорожнього кафе. І спробував напасти на працівницю.

Від розправи жінку врятували поліцейські. Вони йшли за злочинцем слід у слід. Як тільки він побачив копів - знову кинувся тікати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення