У Києві десятки людей підозрюють, що вбивцю байкера можуть відпустити (відео)

Байкери - під стінами суду! Мотоциклісти - вимагають справедливості через застреленого друга, адже припускають: підозрюваного в убивстві можуть просто випустити із СІЗО! Адже стрілець - іменита людина - віце-чемпіон світу з сумо.

І після розстрілу мотоцикліста на Харківському шосе - він утік з місця злочину Біля будівлі апеляційного суду немов на мотор шоу. Десятки байкерів приїхали підтримати родичів свого убитого друга.

«Набором молекул» Андрій називає віце-чемпіона світу з сумо, Дмитра Слепченка. Три тижні тому, на Харківському шосе, унаслідок дорожнього конфлікту, він цинічно розстріляв байкера, Юрія Калініченка. А потім утік з місця пригоди. Адвокат вимагає, аби підозрюваного негайно випустили із СІЗО. Така кількість людей на засіданні неабияк здивувала суддів. Але розглядати апеляційну скаргу вони не стали. Адвокат вимагає, аби підозрюваного негайно випустили із СІЗО. Така кількість людей на засіданні неабияк здивувала суддів. Але розглядати апеляційну скаргу вони не стали. Засідання закінчилося, так і не розпочавшись. Розгублена і обурена група підтримки покидає будівлю ні з чим. Наступну спробу розглянути апеляційну скаргу зроблять через два тижні. Друзі застреленого Юрія Калініченка обіцяють, що під стіни апеляційного суду приїдуть вже кілька сотень байкерів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення