У Києві дитина зняла на відео власне самогубство (відео)

Смерть у прямому ефірі. Жахливий експеримент вигадала школярка з Києва: вона скоїла суїцид і зняла весь процес на відео - для власної матері. Тільки уявіть, який у жінки був шок.

13-тирічна дівчинка вистрибнула з вікна, коли нікого не було вдома. А перед тим встановила мобільний телефон і увімкнула запис. Чому восьмикласниця вчинила самогубство? І навіщо так жорстоко повелася з рідними?

Ось тут, під будинком, на столичній вулиці Урлівській, і лежала 13-річна Марія.

Пізно ввечері, поки нікого не було вдома, восьмикласниця вийшла на балкон, за допомогою телефону увійшла у соцмережу та увімкнула пряму трансляцію. На відео Марія то сміялася, то сумувала. А потім різко схопилася за перила і викинулася з вікна.Камеру, яка зафіксувала останні хвилини життя та смерть дівчинки - вимкнули вже поліцейські, які прибули на місце слідом за медиками.

Якщо дівчина не була в групі смерті «синій кит» і нею ніхто не керував, що ж тоді могло статися? Сусіди кажуть: Марія була

привітна і ніяких перепадів настрою за нею не помічали.

Родина дівчинки два роки тому переїхала до Києва із Ялти. Чуже місто, нова школа та незвичне оточення - саме це могло стати

причиною смерті 13- річної школярки - припускають правоохоронці. Марію могли не сприймати у школі, а їй можливо хотілося бути такою, як усі. Тож аби отримати популярність серед однолітків школярка і зняла свою смерть на відео.

У школі, де навчалася дівчина, кажуть: конфліктних ситуацій у Марії з однолітками не було.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення