У Києві - епідемія квартирних крадіжок (відео)

Стежте за вікнами й дверима. Україну накрила епідемія квартирних крадіжок. Сучасні злодії лізуть до чужих осель просто серед білого дня. Столична поліція визнає - кількість квартирних крадіжок виросла аж на третину. Аби затримати грабіжників, копам доводиться відкривати вогонь на ураження.

Мешканці 37-го будинку на вулиці Тороповського на власні очі побачили, як діють квартирні крадії. Вони просто «пробивали» кожну квартиру – це найпростіша і дуже поширена схема.

Серед інших, навмання, зловмисники почали відкривати й двері Олексія. Зараз він не показує своє обличчя, аби злодії його не впізнали. Чоловік почув у своєму замку характерний звук, а у вічку побачив людей, які от-от відчинять його двері.

Будинок Олексія розташований буквально за кілька метрів від райуправління поліції. Тож правоохоронці приїхали за лічені хвилини. Злодії кинулися навтьоки. Пролунали постріли.

Згодом виявилося, що стріляли патрульні в повітря. Вони затримали всіх трьох підозрюваних. Виявилося, що один – злодій зі стажем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення