У Києві колишній правоохоронець поцупив штани (відео)

У столиці колишній правоохоронець осоромився! Тільки уявіть - його спіймали на крадіжці штанів із магазину. Обурені продавці влаштували на екс-міліціонера справжнє полювання. Гостросюжетна історія та ексклюзивне відео з камер спостереження.

Це - відео з камер спостереження. На кадрах - чоловік у темному одязі, розмовляючи телефоном, спокійно йде на вихід із крамниці. Та за мить спрацьовує сигналізація і всі працівники кидаються за ним

А це вже хол торговельного центру. Злочинець біжить до виходу, продавці не зупиняються і намагаються спіймати його на сходах. Та втікач - спритніший.

Працівники магазину миттю стрибнули в таксі й назлогнали крадія за кілька кварталів від місця злочину.

Під час обшуку на патрульних чекав сюрпрз! Тільки уявіть - утікачем виявився... їхній колишній колега. Ще й учасник бойових дій - про що свідчить знайдене в нього посвідчення. Сергій там на фото у формі прапорщика міліції. Внаслідок його візиту з магазину зникли тактичні штани, які носять спецпризначенці - саме таким товаром торгують у тій крамниці. А в крадієві шоковані продавці впізнали свого постійного відвідувача.

Продавці тепер здогадуються, куди з магазину регулярно зникали речі. Але вони ніяк не могли вирахувати зловмисника. До речі, вполював затриманий саме найдорожчий товар - майже за дві з половиною тисячі гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення