У Києві серед ночі на дорозі знайшли чоловіка у крові (відео)

Ритуал екзорцизму - просто на дорозі. В Києві сталася пригода, від якої в жилах олоне кров. У чоловіка буквально вселився диявол. Серед ночі він накинувся на припарковане таксі, потрощив його металевим прутом, а потім валявся на асфальті в моторошних корчах. Далі - кадри не для слабких нервів! І заплутана історія, з неочікуваною розв'язкою.

Він лежить на асфальті у порваному одязі. Все його тіло аж вивертає і крутить у різні боки. Так - наче в нього вселився демон

Навкруги, виганяють диявола з чоловіка, поліцейські, які скували його кайданками. Все - зовсім як під час містичного обряду: демон у людині пручається та лає екзорцистів.

До чого ж змусив внутрішній демон цього чоловіка? Посеред ночі він металевим прутом побив припарковану машину: розтрощив два бокові вікна та лобове скло, і буквально залив автівку власною кров'ю. Після чого намагався втекти, але потрапив у руки поліції

Рятувати чоловіка і справді вийшла його мати. Катерина намагається вгамувати сина.

Що з ним сталося? Невже в нього і справді вселився диявол? Копи-екзорцисти запевняють - усе простіше: очевидно, він - під дією сильного наркотичного препарату. Проговорився сам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення