У Києві викрали бізнесмена, який боровся за свій бізнес у Криму (відео)

У столиці просто з салону краси викрили бізнесмена, який був постійним клієнтом цього самого салону. "Федеральний розшук. Ви знаєте, за що", - єдине, що почули працівниці закладу, і ця фраза перелякала їх до смерті.

Власниці салону здалось, що чоловік навіть не встиг зреагувати. Можливо, ділиться думками вона, чоловік так вчинив з метою безпеки працівниць салону.

Невже російські спецслужби так нахабно діють в українській столиці? Все можливо, адже жертва – бізнесмен Сергій Ткаченко, один із акціонерів величезного судноремонтного заводу в Криму. Свої активи чоловік захищав навіть після анексії. Севастопольський холдинг «Південний» оцінюється у 150 млн доларів. В Україні він виграв всі суди, а коли подався в міжнародні – подружжя Ткаченків почало помічати незнайомців, які пильно стежать за кожним кроком родини. Згодом посипалися погрози. У Офісі генерального прокурора бізнесмену у захисті відмовили. Так само, як в СБУ, звідки чоловіка відправили у поліцію.

Дружина чоловіка розповіла, що до них надійшло сповіщення, що Сергій заочно арештований Тверським судом РФ, його об’явили у федеральний розшук.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення