У Києві власниця викраденої автівки не може повернути знайдене майно (відео)

Тойоту Прадо у Вікторії викрали ще у березні просто з-під дому у Дніпрі. Тому за півроку, коли їй зателефонували з Києва, до столиці жінка примчала наступного ж дня. Але тут їй виявились не раді.

Державні номерні знаки дійсно не належать її тойоті. Але Вікторія готова розповісти історію кожної подряпини і продемонструвати маленькі жіночі таємниці, про котрі боялася говорити навіть своєму чоловікові.

Утім, для столичного слідчого сантименти Вікторії – не аргумент. Тому він пропонує їй прийти завтра. Тоді, мовляв, і подумають про нову експертизу, що на ній наполягає жінка. У надійності звичайної парковки під Деснянським управлінням поліції, де, між іншим, отак просто спочивають ще декілька недешевих опечатаних автомобілів, власниця викраденої Тойоти сумнівається. Тому приймає рішення – ночувати біля машини. У компанію кличе друзів

Утім, боротися за своє доводиться не лише вночі, але й вдень. Спершу на парковку не пускають евакуатор, що має доставити тойоту на експертизу. Бо слідчий кудись зник.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення