У Києві затримали банду домушників (відео)

У Києві затримали банду домушників, які за день примудрилися вдертися одразу до двох квартир в одному будинку. Усіх п'ятьох брали, щойно злодії завантажили крадене в машину і збиралися їхати геть. Кримінальна п'ятірка - з того самого району, де їх і спіймали. Як обкрадали власних сусідів, і які байки тепер розповідають поліції - зараз побачите! А може, когось навіть впізнаєте?

Та крадіям не пощастило - у квартирі йде ремонт, тож нічого цінного там не було. Окрім автомобільних коліс. Їх і завантажили у спеціально найнятий мікроавтобус. Та далеко від'їхати злодії не встигли. Усіх п'ятьох працівники карного розшуку чекали у засідці. Випадкові свідки затримання кажуть - оперативники працювали, наче у кіно.

Оскільки крадіїв затримали на гарячому, у їхні казкові історії навряд чи хтось повірить. Тим більше, що за цей день чоловіки обчистили аж дві квартири в одному будинку. Окрім речей, винесли 7 тисяч гривень, які встигли між собою поділити. У кожного із затриманих знайшли однакову суму грошей. Але найцікавіше те, що у злодіях мешканці впізнали жителів сусідніх будинків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення