У Києві знайшли чоловіка, який труїв сусідських собак (відео)

Ви впевнені, що вдома почуваєтеся в цілковитій безпеці? Вночі київські подвір'я обходив таємничий незнайомець і підкидав отруту. Від неї в пекельних муках конвульсіях померли домашні собаки. Але ж могли натрапити й діти.

Чого хотів загадковий убивця? Його вдалося зафіксувати камерам спостереження і Надзвичайні новини навіть завітали до нього в гості

Це - відео з камер спостереження. На ньому - незнайомець, який підходить до воріт. Цей чоловік не замислив нічого доброго. Він навмисно будить собаку, витягає з пакета згорток і перекидає його через паркан. Тварина з'їдає отруту і вже за кілька годин Тіго помре у страшних муках

Тієї ночі Тіго став не єдиною жертвою таємничого незнайомця. За кілька годин він убив ще й сусідську вівчарку - згодував їй щурячу отруту.

Власникам убитих улюбленців вдалося знайти жорстокого догхантера. Він - їхній сусід. Глібові 52 роки. Сусіди кажуть - він полюбляє випити й тоді хапається за зброю. Не раз він кидався на них із биткою та навіть - пістолетом.

За що він так жорстоко обійшовся з домашніми собаками сусідів? Самого Гліба ми вдома не застали. Його дії пояснюють користувачі соціальних мереж.

Після вивчення відео з камер, Гліба затримала поліція. Але після розмови його просто відпустили додому. Адже законодавство лояльно ставиться до таких злочинців.

Максимум, що загрожує вбивці сусідських собак - це арешт на півроку. Або ж навіть просто - штраф. До вісімсот п'ятдесяти гривень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення