У Київ на Євробачення з'їхалися тисячі злочинців: як не стати жертвою (відео)

Саме зараз до Києва з'їжджаються усі гастролери - не лише співаки, а й злочинці. Їх завжди приваблюють масові заходи, адже люди втрачають пильність, а поліція - зосереджена на правопорядку здебільшого там, де іноземні гості. І це інший бік Євробачення. Чим, окрім прилизаного клаптика Києва, зустріне європейців наша столиця? І хто захистить вас, коли злочинці орудуватимуть саме у ваших районах? Ви почуєте одкровення і поради зека-рецидивіста - він розповість, що робитимуть його друзі по нарах в той час, коли увага поліції буде прикута до головної сцени

Все почалося ще торік. Щойно Джамала вирвала драматично-яскраву перемогу, як всі одразу зрозуміли: попереду - чергові витрати для держбюджету, а отже, і черговий шанс для чиновників підзаробити.

Спочатку довго шукали місто, що мало би прийняти пісенний конкурс. Наміри провести свято у себе озвучували мери чи не всіх міст-мільйонників України. Але жодна спокуслива пропозиція не увінчалася успіхом. Тож, звично організацію та проведення конкурсу отримала столиця.

Видатки на пісенне свято внесли окремим пунктом до держбюджету. Початкові 455 мільйонів насправді вилились у 890. Майже мільярд! На що підуть такі шалені гроші, і скільки доріг до головної сцени на них відремонтовано???

Статті видатків - ніби під пильним оком громадськості. Ось сайт "прозоро!, де всі тендери і закупівлі конкурсу. Тут рябіють мільйони і мільйони: на ноутбуки, на охорону, на їжу! Приміром, лиш одна вечеря глав делегацій обійшлася Україні вже у більш як сто тисяч гривень! Частували гостей і справді щедро. Щоправда, не традиційним українськиим борщем із пампушками, а французьким фуа-гра.

А це - ще одна спрагла позиція у звіті. Півлітрову пляшку мінеральної води вітчизняного виробництва купували для європейських друзів - уявіть собі! - за 98 гривень

Чепурити місто, особливо Лівий берег, почали з початку 2017-го. Русанівці - пощастило: нові лавки, облагороджені території. Купа скверів і залатані ями на дорогах на тлі кілометрових заторів та недоспаних ночей простих робітниць - все це триває й саме в цей момент - за лічені години до урочистого відкриття!

Коли десь чогось більшає, в той самий час цього ж десь - катастрофічно меншає Баланс - головне, тож така манірна метушня - лише обраним районам! Судячи з усього, організатори щось знають про те, чим пересуватимуться гості Євробачення. Інакше чому ж забули про головні залізничні ворота - київський вокзал? І центральний, і Південнний - просто вражають! Ймовірно, не лише нас, а й декого з європейських туристів!

Чекають солодкого і такого бажаного прийому іноземців і українські повії. Чим дивуватимуть вибагливих європейців? А може, ті зовсім і не вибагливі? Скільки коштує жіноча ласка в Києві? Перевіряємо - поблизу головної сцени Євробачення на Лівому березі. Таксист, який погодився нас підвезти, - відверто розповідає про вартість кохання за гроші для іноземний гостей.

Красуні курсують Броварським проспектом по обидва боки дороги. Розцінки, кажуть, - не зросли.

Від чотирьох сотень до тисячі двохсот гривень - такі тарифи у кокоток, що стоять і чекають своїх принців на дорозі. А от у повій середнього рівня - вже інші апетити.

Готуються до зустрічі готей і злочинці. Подібний євро-івент - просто рай кишенькових злодіїв, і стартує він уже в неділю. Кілька тисяч гостей - напідпитку і під кайфом - якраз те, що треба для колишніх друзів Володимира.

Його вже обдзвонюють з привабливими пропозиціями. Саме цей кримінальник попереджує: остерігатися слід не стільки тим, хто перебуває в епіцентрі подій, скільки самим киянам, які мешкають у звичайних спальних районах на околицях! Адже, поки посилені бригади правоохоронців патрулюватимуть Хрещатик та територію навколо серця євробачення, звичайні містяни можуть залишитися зовсім наодинці з кримінальниками. На них і полюватимуть злодії і зухвалі бандити - у надії, що вчасно поліція, зайнята зовсім іншими клієнтами,не відреагує.

З'їдуться звідусіль і аферисти І видурюватимуть кошти - не лише в іноземців, яких, вочевидь, пильно охоронятимуть! Але і в своїх рідних українців, які залишаться беззахисними. Тому слід бути вдвічі обережнішими і не вестися на сумнівні пропозиції. Пильність - ось головне гасло наступного тижня.

Утім, поліція, наче, й готова зустріти кримінальних приятелів Володимира і вчорашніх його сусідів по нарах. Фан-зона Євробачення та головна сцена - вже під цілодобовою охороною. Щодня у місті за порядком стежитимуть тисячі копів.

І не варто дивуватися неприбраним переходам, розбитим дорогам і півлітровим пляшкам води за сотню гривень! Бо виділяти 890 мільйонів на підготовку до Євробачення і косметичний ремонт одного району, - це якраз

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення