У Коростені знайшли вбивцю чоловіка та маленької дитини (відео)

Пішохідний перехід, працюючий світлофор, достатнє освітлення на дорозі. Думаєте, цього достатньо, аби безпечно перейти дорогу? Виявляється - ні. В Коростені під колесами легковика, просто на зебрі, загинули молодий батько з маленькою донечкою на руках. І це - просто на очах у дружини та матері. А що водій? Він дременув із місця аварії - навіть не зупинився.

Що тепер він розповідає про аварію? І чому родичі загиблих звинувачують поліцію? На цьому пішохідному переході у Ніни Василівни тепер підкошуються ноги. Бо саме тут, у самісінькому центрі Коростеня, жінка втратила свого єдиного сина та онуку. Їх збила машина - просто на зебрі. Аварія сталася близько десятої вечора. Володимир із дружиною та маленькою донечкою поверталися з магазину з водою та морозивом.

Жінка відстала, бо забула здачу. Раптом на її очах автомобіль на величезній швидкості зніс рідних людей. Чоловіка відкинуло на кілька метрів, але він ще намагався врятувати доньку. Швидка забрала обох до лікарні. Медики до ранку боролися за їхні життя, але марно. Володимиру був тридцять один рік, Аніті ще не виповнилося і двох. Родичі обурені: водій, навіть не зупинився, аби надати їм допомогу. Він утік із місця ДТП. Майже добу бежеву п'ятірку, що втекла з місця аварії, шукали родичі та небайдужі коростенці. Тепер машина на штраф-майданчику. На дверцятах - кров, лобове скло розбите від удару. Це характерні ознаки ДТП. Але із власником автомобіля все не так просто. Затриманий нині в ізоляторі, чекає запобіжний захід. Це молодий парубок, якому 24. Його вже двічі судили. Того вечора, кажуть, повертався з іменин і був напідпитку. Тому і гнав машину. У загиблого Володимира залишилися молода дружина та семирічний син Микита. Того вечора він, за дивовижним збігом, не схотів іти з батьками до магазину й залишився вдома. А відтак - і серед живих. Водієві ж убивці тепер світить до десяти років позбавлення волі. Родина загиблих воліє найсуворішої кари для злочинця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення