У Кривому Розі невістка зарізала родичку (відео)

Свекруха - з ножем у животі, а невістка - у кайданках. Високі родинні стосунки - по-криворізьки. Там звичайний сімейний скандал завершився кривавою різаниною.

Щойно гучне застілля покинув чоловік, як жінки - свекруха з невісткою - взялися за ножі. Залитий кров'ю під'їзд, перелякані сусіди та купа поліції. До чого призводять дві хазяйки на одній кухні - подивіться. З невісткою не надто церемоняться копи. Адже щоб затримати її - довелося побігати по всьому району. Анжелі - 38. Вона добряче під мухою. Її підозрюють у спробі вбивства, але після затримання жінка грає роль випадкової жертви поліції.

А якусь годину тому - п'яна Анжела наробила переполоху на весь двір. У квартирі на шостому поверсі влаштувала криваву різанину! Це - Кривий Ріг. Один зі спальних районів міста. Щойно її чоловік покинув сімейне застілля, Анжела взялася за ніж. І кілька разів вдарила ним у живіт свою свекруху. Нині 58-мирічна свекруха - у реанімації. Вижила - тільки завдяки пильності сусідів. Щойно ті почули крики - миттю викликали швидку. Удома ж тепер не лише квартира, а весь під'їзд залитий кров'ю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення