У лісі під Києвом знайшли закатованого головного лікаря з Рівненщини: нові подробиці розправи (відео)

У Києві двоє іноземців побили та викинули в лісі лікаря з Рівненщини. Вони пішли на убивство, бо побачили в пасажира готівку.

У лісі під Києвом правоохоронці знайшли припорошене тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. У бідолахи не було шансів вижити: душогуби викинули його на лютий холод із розтрощеною головою, зв’язаними руками та ногами.

Жертва розправи - 50-річний лікар і керівник рівненського санаторію Ярослав Сивий. Тиждень тому він поїхав на зустріч у Київ. Чоловік сів у автобус і наче розчинився у повітрі.

Поліцейські з’ясували, що лікар таки доїхав до Києва, але зробив фатальну помилку, коли сів у таксі. Це було брендоване авто, але в салоні крім водія був ще один чоловік. Ярослав Сивий попросив відвезти його у готель. Між ним і чоловіками зав’язалась дружня бесіда. Проте коли пасажир дістав купюру у 1 тисячу гривень, аби розрахуватися, це подіяло на покидьків наче червона ганчірка на бика. Вони одразу вирішили пограбувати його.

Чоловіка жорстоко били, навіть скляною пляшкою по голові. Розбійники поїхали у ліс і забрали у жертви усі цінні речі, гаманець та банківські картки. Чоловіка вони залишили у гущавині, зв’язавши ременями. Виявилось, що лікаря ще й душили, а викидали в ліс вже неживим.

Поліцейські вирахували, хто і де знімав готівку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення