У ліцеї раптово повісився вчитель фізкультури, який нестандартно викладав свій предмет (відео)

У невеличкому містечку Мерефа на Харківщині сталася трагедія. Там несподівано звів рахунки з життям 44-річний фізрук Роман Косінський у ліцеї, де працював.

Посеред білого дня у зашморзі самогубцю знайшов вчитель навчального закладу. Мотузка була міцно прив’язана до перил біля запасного виходу. Колеги викликали швидку і поліцейських, але медики нічим зарадити вже не могли.

На щастя, цього жахіття не побачили діти, бо старшокласники на дистанційному навчанні, а молодші класи навчаються у будівлі поруч.

Ані друзі, ані колеги, ані сусіди померлого не можуть пояснити причини такого вчинку. Кажуть, що ніколи не чули від Романа скарг на життя. Він жив своєю роботою, був сучасним, брав участь у залученні грантів, аби знайти гроші на закупівлю нового інвентарю. Учитель фізкультури був улюбленцем дітей та батьків, бо ж впроваджував у звичайні уроки фізкультури нестандартні форми й методи навчання дітей, ігрові види спорту - фрізбі тощо. Роман пропонував те, що не входить до стандартної програми, але дуже подобається дітям.

Вдома у родини начебто все також було гаразд, сусіди ніколи не чули скандалів. Родичі говорити про трагедію не хочуть. Чоловік залишив сиротою свого 17-річного сина, а дружину – молодою вдовою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення