У Луцьку поліція відпустила екс-міліціонера-педофіла (відео)

Історія, що нікого не залишить байдужим. У Луцьку спіймали міліціонера, який збирався зайнятися сексом із 15-тирічною школяркою!

Чоловіка зняли на відео і тепер він - місцева знаменитість. Щоправда, сам любитель юних дівчат нічого протизаконного у своїх діях не бачить. Він сміливо зізнається, що спить з дитиною вже два роки. Тоді чому ж його так просто відпускає поліція?

Він не раз мав секс із 15-тирічною школяркою і нічого протизаконного в цьому не бачить. У Луцьку на гарячому спіймали любителя юних дівчат і зняли його на відео. Тільки послухайте! Олександр - колишній міліціонер

Олександр зізнається, що його інтимні стосунки з неповнолітньою тривають ось уже 2 роки. Тобто відтоді, коли школярці було лише 13-ть! Вік дівчинки чоловіка, схоже, не бентежить. Бо ж він, як виявляється, має на неї серйозні плани.

Зустріч із школяркою Олександр запланував на зйомній квартирі. Тут його і застали активісти, які полюють на педофілів. Після відвертих зізнань чоловіка забрали до поліції, але після допиту відпустили! Бо ж, виявляється, секс із неповнолітньою - ще не привід затримувати людину.

Активісти, які викрили поціновувача юних дівчат, діями поліції відверто шоковані. Георгій розповідає, що дівчинка у відчаї наважилася попросити про допомогу, бо вже не мала сил терпіти постійних залицянь від утричі старшого кавалера.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення