У Львові оголосили про підозру трьом керівникам Грибовицького сміттєзвалища

У Львові назвали винних у Грибовицькій трагедіі. За смерті трьох рятувальників і майже національну катастрофу з розвезенням непотребу вантажівками по всій країні відповідатимуть найголовніші посадовці звалища.

У прокуратурі вже оголосили про підозру одразу трьом керівникам сумнозвісного Грибовицького сміттєзвалища. Статті передбачають покарання до 10 років позбавлення волі.

е є службова недбалість, яка спричинила тяжкі наслідки, а також порушення вимог екологічної безпеки, що спричинило загибель людей",-пояснює прокурор прокуратури Львівської області.

Відомо, що у сміттєвій справі допитали багатьох чиновників, і самого мера Львова. Андрій Садовий перекладає вину з себе й своїх підопічних на піроманів.

" Усі, хто винен у трагедії, повинні відповісти за законом. Однак, правоохоронці повинні в першу чергу знайти людей, які підпалили звалище",-каже мер Львова Андрій Садовий.

Наразі ж керівники звалища чекають на суд, де їм оберуть міру запобіжного заходу. А правоохоронці слідом за першими трьома підозрюваними встановлюють решту причетних.

Випуск Надзвичайних Новин за 15 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення