У Миколаєві під час стрілянини поранено патрульного поліцейського (відео)

Близько 5 ранку на спецлінію 102 надійшло повідомлення про підозрілого чоловіка із предметом, схожим за зброю. На місце прибув екіпаж патрульної поліції. Та не встигли правоохоронці вийти із машини, як у їхній бік почалися постріли.

Нападник поцілив у водійські двері і поранив поліцейського, який перебував за кермом. На допомогу викликали ще два екіпажі поліції, які знайшли підозрюваного і спробували затримати. Утім чоловік знову почав стріляти та кинув у поліцейських гранату. На щастя, вона не спрацювала, натомість патрульні почали вогонь у відповідь та підстрелили нападника. Зловмисником виявився раніше судимий громадянин, який на разі перебуває під слідством і за попередніми даними, під час перестрілки був у стані сп‘яніння.

"Поліцейський стріляв так, щоб не позбавити життя підозрюваного, а підозрюванийстріляв так, щоб поліцейського вбити",- говорить головний лікар ЛШМД Олександр Дем'янов.

На разі життю поліцейського вже нічого не загрожує, а нападник взагалі відбувся легким переляком. Чоловіка в лікарні охороняє наряд поліції. Слідчим відділом управління нацполіції відкрито кримінальне провадження за замах на життя співробітника поліції. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Враховуючи попередні «подвиги» чоловікові загрожує до 15 років ув‘язнення або навіть довічний термін.

Випуск Надзвичайних Новин за 19 08 2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення