У Миколаєві сімдесятирічна бабуся організувала небезпечну банду (відео)

Сімдесятирічна бабуся - на чолі злочинного угруповання! Не вірите? Але суворе місто Миколаїв доводить: можливе все. Старенька винайняла собі трійцю рецидивістів, які саме за її наказами скоювали серйозні злочини. А на подвір'ї у бабці - був справжній салон. Для наркоманів.

Спритна пенсіонерка ніде не світилася, а от гроші збирала, як справжній кримінальний авторитет. Хочете на неї подивитися? Нам є, чим здивувати. Пенсіонерка облаштувала у себе в дворі справжню «лаундж- зону» для місцевих наркоманів. У меню - екстракт опію, так звана «ширка», марихуана, метадон, димедрол. Тут можна було не лише придбати, але й вжити зілля на місці. Вести бізнес «наркобабусі» допомагали троє помічників. Сама пенсіонерка у наркобізнесі не «світилася». Усі оборудки вели помічники, а бабця лише збирала до купи отримані гроші. Саме на мічених купюрах вся банда і погоріла.

Під час обшуків на території будинку вилучили рецептурні лікарські препарати, шприці та мішки наркотиків.

Всіх чотирьох наркоділків вже затримали. Свою провину вони не визнають. Утім правоохоронці певні: зібраних речових доказів вистачить, аби найближчі 5 років спритники провели за гратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення