У Миколаєві заримали маніяка, який викрав дитину (відео)

А в Миколаєві спіймали психічно хворого чоловіка, що викрав дитину. Десятирічного Платона шукали цілу ніч і зрештою знайшли у лісосмузі. Хлопчик живий, але у шоковому стані. Навіщо зловмисник поцупив малого? І що хотів із ним зробити? Дивіться, хто ходить поряд і з вашими дітьми!

На цьому відео зафіксовано, як правоохоронці затримують чоловіка на ринку. Саме його підозрюють у викраденні дитини. Саме цього чоловіка начебто бачили свідки із 10-тирічним хлопчиком, саме перед зникненням дитини. У понеділок увечері Платон не повернувся зі школи й батьки забили на сполох. За словами його товариша, зниклий хлопець пішов із невідомим чоловіком у бік лісосмуги.

Військові допомагали у пошуках зниклого хлопця. Саме бійці 79-ої бригади і знайшли малого. Лейтенант Василь Савчак та старший солдат Федір Мокан прочісували свою ділянку лісосмуги неподалік місця, де Платона бачили востаннє. Спочатку знайшли шкільні речі, а потім - і самого хлопця.

Це просто диво - але хлопець виявився живим.

Хлопчик був змерзлий, подряпаний та наляканий. Його негайно передали медикам.

Саме за наданим хопчиком описом правоохоронці намалювали фоторобот і затримали підозрюваного. Ним виявився 48-мирічний місцевий: психічно неврівноважений та раніше засуджений за схожі витівки. Чоловік зізнався, що саме він повів у ліс Платона.

У квартирі, де чоловік живе разом із матір'ю, провели обшук, а двоє свідків упізнали його під час слідчого експерименту. Підозрюваному загрожує до десяти років ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення