У парку гниле дерево розчавило колиску з дитиною (відео)

У центральному парку Рівного дерево мало не вбило пенсіонерку та її тримісячного онука. На одній із головних алей старий граб несподівано розколовся і важке гілля впало просто на жінку з візком.

У тримісячного Юрка медики виявили забої грудей і живота, втім загрози життю дитини зараз немає. Натомість, бабусі хлопчика пощастило значно менше. Дерево зламало жінці ногу. Їй доведеться злягти на тривалий лікарняний. Попереду ще операція, а на повне відновлення підуть місяці.

Старого граба, що мало не вбив людей, працівники парку вже порізали на дрова. Добре видно, що серцевина дерева майже повністю згнила. Але для керівництва парку чомусь залишається загадкою: як і чому дерево впало на перехожих. Виявляється, винен вітер. А ще кілька днів тому, на думку директора парку, з гнилим деревом було все гаразд.

Чи отримають постраждалі компенсацію за моральні та матеріальні збитки? Це питання має вирішити спеціальна комісія, яка почала розслідування інциденту. А щоб відповідальні особи не сховалися в кущі, постраждалі написали заяву в поліцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення