Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=OIrv22EAWQA&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=OIrv22EAWQA&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 У Польщі жінка шваброю вигнала з магазину грабіжника з пістолетом (відео)

У Польщі жінка шваброю вигнала з магазину грабіжника з пістолетом (відео)

У Польщі стався курйозний випадок із серії «бабуся проти грабіжника», коли звичайній жінці без спеціальної підготовки вдається вигнати непроханого гостя зі своєї торгової точки.

no video parsed

Пані Зося збиралася закривати магазин, коли в будівлю увійшов чоловік в чорному одязі і балаклаві

«Я думала, що це клієнт, але він закричав: «Гроші! Дай мені гроші! » - розповідає вона.

Злочинець направив пістолет на господиню магазину, але вона і не думала здаватися. Жінка вилила на злочинця відро води і хоробро вискочила йому назустріч зі шваброю, завдавши кілька ударів.

"Я вирішила, що атака буде кращою формою захисту в цій ситуації. Він знову закричав" гроші! "і кинувся до каси. Я втиснулася між ним і ящиком з грошима, заблокувавши доступ. Йому вдалося тільки схопити сигарети», - розповідає хоробра Зося.

Пригнічений невдачею злодій вибіг магазину, а господиня погналася за ним. На жаль чи на щастя перед магазином горе-грабіжника чекала машина з водієм - невідомо, чим могла закінчитися сутичка, якби на допомогу бандиту прийшли спільники.

Пані Зося не змогла пояснити, звідки у неї взялася така сміливість. Але припустила, що, можливо, вправність залишилася з тих часів, коли вона підробляла на дискотеці помічником вишибали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення