У родини столичних вчителів чиновники відбирають квартиру (відео)

Чиновниче свавілля, що робить українців бездомними. Виявляється, може бути так: дали житло від держави, а за кілька років - взяли і відібрали Причому, давно приватизоване. А що, можна, якщо живе у квартирі - родина звичайних вчителів. А квартирка-то - у столиці І - багато, кому потрібна Тепер сім'я педагогів будь-якої миті може стати безхатченками.

Житло їм цілком офіційно подарували до професійного свята, після стояння у 25-річній нескінченій черзі. Але за два роки прийшла туди інша родина. Ви ще сподіваєтеся, що вас подібне - не торкнеться?

Із власної квартири родину столичних педагогів уже намагалися виселити. Коли господарі були вдома, п'ятеро жінок та кілька кремезних чоловіків із ломом в руках вибивали двері. Про їхній візит й досі нагадує вибите вічко і відірвана ручка

Це багатостраждальне помешкання родина педагогів отримала ще 2010 - го. Двадцять п'ять років в пільговій черзі і, нарешті, на День вчителя, подружжя таки отримало ключі від омріяного житла. Двокімнатна квартира була майже зруйнована - пошарпані двері, дірки в підлозі та обгорілі стіни. Але після десяти років життя в комуналці Дем'яненки раділи й тому.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення