Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=D5bAH5DlTlI&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=D5bAH5DlTlI&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 У Росії пенсіонерка жорстко розкритикувала роботу Путіна (відео)

У Росії пенсіонерка жорстко розкритикувала роботу Путіна (відео)

 Обозреватель

Пенсіонерка з Іркутської області в Росії вказала Путіну на жахливий стан, до якого він довів країну.

no video parsed

Путіна розкритикувала пенсіонерка

Відповідне відеозвернення з'явилося на сторінці опозиціонера Олексія Навального. (Щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

"Та яке ж ви ясне сонечко, Володю! При такому ставленні до народу ви ним і не були ніколи, і не будете. Ви взагалі усвідомлюєте, в якому стані Росія? Володимире Володимировичу, ну добре, погралися ви своїми гарматами "пук-пук". Здійснилася дитяча мрія. Ви ж відірвалися від нашого життя! Від Росії, яка вам довірилася. Подивіться, який рейтинг у вас був", – висловилась вона.

Торкнулася пенсіонерка і теми будівництва залізниці Москва-Пекін. "Повз кого їхати будете? Повз людей у постолах? Повз жебраків і убогих? Запущених лісів, полів і сіл, де немає ні світла, ні доріг?" – сказала вона.

"Ви гігантоманією якоюсь займаєтеся. То Північний потік, то Південний. Годівницю для скількох влаштували. І гребете, і гребете з Росії. Ви що робите, Володимире Володимировичу?" – з подивом звернулася пенсіонерка.

За її словами, медицина, освіта та інші сфери в жахливому стані. "Володимире Володимировичу, зупиніться!" – закликала вона.

"Дуже хочу, щоб звернення до Путіна цієї пенсіонерки з Сибіру показали по телевізору. Падіння рейтингу до 10% гарантовано", – відреагував на відео Навальний. Підтримали його думку і користувачі. "Чесна бабуся", "Молодець", "Не побоялася правду сказати", – написали в коментарях.

Дивитися: На Закарпатті сестра зарізала брата (відео)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення