У столичній багатоповерхівці стався вибух (відео)

Криваві вихідні! У столиці прогримів вибух просто в одній із квартир звичайної багатоповерхівки. Все сталося близько 10-ої вечора господар саме збирався на вечірню велопрогулянку, а жінка дивилася телевізор. Тепер чоловік у лікарні - ледве живий, а дружина - в глибокому шоці. Що сталося у їхній квартирі? І що з сусідами? Наша знімальна група повернулася з місця буремних подій.

Пилюка, шматки штукатурки, розкиданий одяг, згоріле взуття та величезна калюжа крові - так виглядає після вибуху квартира на шостому поверсі.

Консьєрж розповіла, що вибух був сильним

Близько 10-ї години вечора, коли господиня дивилася телевізор, а її чоловік збирався на вечірню велопрогулянку - у квартирі вибухнула граната. Есперти встановили, що РГД 5 спрацювала у коридорі. Затрусило увесь будинок, а у самому помешканні вибуховою хвилею вирвало пластикове вікно.

Сергій Чернишев - керівник Дарницького управління столичної поліції

Вона вийшла до коридору побачила окривавленого чоловіка, спросила , що сталося ? Він сказав - викликай швидку. Вона йому почала надавати першочергову медичну допомогу і викликала швидку

Із численними осколковими пораненнями рук, ніг та грудної клітки чоловіка доправили до лікарні. Наразі йому вже зробили операцію.

Яна Неруш - заступник керівника відділу комунікації головного управління столичної поліції

Поспілкуватися із самим постраждалим правоохоронцям не вдалося і на цей час, оскільки він перебуває у медичному закладі

Звідки у квартирі взялася граната - поліція ще встановлює. Попередньо відомо, що господар не є військовим.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення