У столиці "віруючі" захопили чужий будинок (відео)

Давно не були на дачі? Вона вже може бути чужою Будинки захоплюють безхатьки та заробітчани, яким дорого винаймати житло. Тільки уявіть, як були здивовані кияни, коли знайшли у своєму домі двох гостей із Житомира.

Мало того, що захопили чуже майно, ще й погляньте, що влаштували, коли на виклик розгублених господарів приїхала поліція. Ці двоє, начебто віруючі люди, влізли у чужий дачний будинок. А ця драматична вистава - для поліції. Затримані просять зняти із агресивного чоловіка кайданки. Коли заклики до Бога не допомагають, згадують інші чарівні слова. Парочка в неадекватному стані, здається, лякає навіть поліцію.

А це безлад, який вони влаштували. Всередину чужого будинку жителі Житомирщини проникли, зламавши замок. Хазяйнували тут кілька місяців, доки не навідався господар

Ірина Винокурова, кореспондентка "Надзвичайних новин":

"Якщо вночі уся ця територія наче ідеальне місце для фільму жахів то вдень все трошки краще. Бачимо - будинок давно закинутий, тут ніхто не живе, схоже саме цим і скористались так звані самосели"

Мешканці давчного кооперативу на столичних Берківцях кажуть - безхатченки у літніх будинках часті гості. Іноді в чужих дачах самосели живуть більше року.

Втім, головна проблема в тому, що поліція реагує лише на виклики власника. Сусіди поскаржитись на захоплення чужого будинку не можуть. Якщо господар про проникнення не знає, то й вигнати непроханих гостей без нього буде неможливо.Надзвичайні новини ICTV - 01.08.2017
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення