У Сумах до важко травмованого чоловіка не пустили лікарів (відео)

Свавілля, що межує з убиувством. Надзвичайний смертельний інцидент - у Сумах. На заводі зварювальник зірвався з висоти, розбився, але був живий, а медиків - не пустили за ворота підприємства.

Оглянути й терміново повезти до реанімації важко травмованого робітника лікарі швидкої змогли аж за дві години після падіння! Чому? Тому що керівництво наказало - нашвидкопруч перев'язати самотужки, а потім - нести з цеху на прохідну. Пішки. Близько кілометра. Здогадуєтеся, для чого? Щоби замести сліди і не стати винними у смерті свого працівника. Але дехто мовчати не може. Володимир два дні, як поховав рідного брата. Тому було 55 років. Із них два десятиліття пропрацював електрозварювальником на машинобудівному заводі. Вранці фатального дня, як завжди, пішов на роботу, а повернувся вже в машині швидкої - з пробитим черепом. Чоловік переконаний: брат помер, бо не отримав своєчасної допомоги медиків! Хронологію подій того дня відтворюють колеги загиблого Сергія. Михайло підтверджує: швидку керівництво заводу вИкликало не одразу, а майже за дві години І весь цей час допомогу Сергієві надавали колеги. Його перевдягли та перев'язали самотужки. А потім, чомусь, понесли на прохідну. Майже за кілометр від цеху, де стався трагічний інцидент. Реаніматолог обласної лікарні, куди повезли травмованого чоловіка, каже: саме це - непрофесійне транспортування могло стати фатальним для Сергія! Адже травми вимагали специфічної та складної допомоги. За життя Сергія медики боролися два дні, але він помер у реанімації. У профспілці машинобудівників розпочинають свою перевірку. Але ж їх - лиш уявіть! - не пускають на територію заводу.

У профспілці вважають: адміністрація заводу навмисно дала команду працівникам нестИ травмованого на прохідну - аби ця смерть не вважалася інцидентом на виробництві. Простими словами - щоб уникнути покарання. Коментувати ситуацію керівництво заводу - відмовляється. На наш запит відповідають лише співчуттям

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення