У Тернополі родичі звинувачують лікарів у смерті породіллі (відео)

Народила первістка та померла. Шокуюча історія - з Тернополя. Там молода жінка народила здорового хлопчика, пологи пройшли без ускладнень і нічого не віщувало біди проте вже на наступний день породіллю перевели в реанімацію і її серце перестало битися. Що стало причиною раптової смерті? Родичі загиблої винуватять лікарів, які, нібито, зробили невідомі ін'єкції, а тепер ще й підтасовують документи

На цих фото Вікторія та життєрадісна. Вона ось-ось має народити первістка. Вагітність минула без ускладнень, тож жінка переконана - все буде гаразд. Пологи минули швидко - Вікторія народила здорового хлопчика. Це - їхнє перше і, як виявилося, останнє спільне фото із сином та чоловіком. Уже невдовзі Вікторії стало зле. Але медики заспокоїли - хвилюватися нічого. Михайло Гак, втратив дружину:

"Прийшли лікарі, брали аналізи - хірурги, анестезіологи, акушери, чоловік 10. Притягнули УЗД апарат, мазки, кров, зробили все скоренько, сказали, що все добре. Це в неї емоціональний стан, то єсть вона собі видумує"

А вже наступного дня стан Вікторії різко погіршився. Її перевели в реанімацію, а вже надвечір серце молодої матері зупинилося. Що сталося з молодою та здоровою жінкою, яка ні на що не скаржилася? Михайла лікарі просто приголомшили розмаїттям версій: від серцевої недостатності до гострого отруєння організму. Але точного діагнозу так ніхто й не назвав. Чоловік підозрює, що дружну вбили невідомі ін'єкції, які зробили їй під час і після пологів.

Після страшної звістки про смерть Вікторії, до Тернополя, аж із Миколаєва, терміново приїхали її батьки. Вони теж переконані: медики намагаються приховати те, що самі накоїли

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення