У Василькові чоловік сокирою порубав автівки (відео)

А ось він - узявся за сокиру! І пішов трощити машини. На Київщині незнайомець на мопеді порубав аж три іномарки. Причому, в одній з машин - тільки уявіть! - в той момент були діти. Підчас дивного агресивного ритуалу чоловік вигукував погрози і запевняв: так - намагається влаштувати справжню читску. Думаєте, від машин? Ні, помиляєтеся! Від людей! Будьте обережні, адже цей неадекват і досі розгуляє вулицями. А, можливо, вже полює і на вас!

Ольга власниця цього розтрощеного Лексуса. Того дня жінка припаркувалася в центрі Василькова й вийшла на кілька хвилин до магазину. А коли повернулася - отетеріла. На її машині не було жодної вцілілої деталі

Це відео зняли очевидці. На ньому - невідомий із червоним шаликом на голові. Приїхав на моторолері, витяг сокиру і раптом із криками почав рубати машину.

Цей Рембо із сокирою налякав увесь Васильків. Очевидці розповідають - агресор погрожував розправою і тим, хто спробував йому перешкоджати.

Хто цей загадковий нападник? Ми з'ясували, що звуть його Юрій, йому 35 років. У місті цього чоловіка добре знають - тільки тримайтеся - як віруючого і спокійного чоловіка

Який біс змусив набожну людина взяти в руки сокиру й трощити елітні авто? Ми прийшли до батьків Юрія. Але вони не хочуть відповідати за сина. Неадекватну поведінку чоловіка пояснює друг сім'ї: виявляється, Юрій має проблеми із психікою.

Правоохоронці спіймали неадеквата того таки дня. Сокиру забрали, а самого... відпустили. Зараз він, подейкують, у психіатричній лікарні. Та після кількох тижнів під наглядом медиків Юрій знову повернеться на вулиці. Через хворобу він може уникнути покарання. І з тієї ж причини, тільки уявіть, йому навіть не доведеться платити компенсацію власникам порубаних машин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення