У Запоріжжі патрульні переїхали жінку (відео)

Переслідували злодія і переїхали жінку. В Запоріжжі відзначилися патрульні поліцейські. Крадія, до речі, так і не спіймали. Натомість, у постраждалої травми - дуже серйозні. Жінка - в реанімації. А що ж кажуть патрульні?

Жінка, виявляється, сама кинулася під машину. Зізнайтеся, ви ж правда не чекали, що вона - дружина того підозрюваного, за яким гналися копи. Невже хотіла його врятувати ціною власного життя?

Усе відбулося у Шевченківському районі Запоріжжя. Ось - кадри, відзняті очевидцями. На відео - патрульний автомобіль, що переїхав жінку.

В управліні поліції пояснюють, на цій вулиці була облава - затримували підозрюваного у крадіжці. А жінка - ви тільки послухайте - сама кинулася під колеса. Бо намагалася захистити свого чоловіка - того самого ймовірного крадія, якого переслідували копи.

Постраждалій 37, її звуть Діна. Вона дістала тяжкі травми голови. До лікарні її привезли вже непритомною. Лікарі більше двох годин намагалися повернути постраждалу до тями, але безрезультатно. Вона наразі в реанімації.

У постраждалої троє дітей, старшій дочці - 5 років. Їхня бабуся не бачила, як сталася ДТП. Тепер не знає, що робити з онуками, якщо дочка не виживе: адже й до аварії їм жилося несолодко. У провину свого зятя жінка не вірить.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення