У Затоці бізнесмен застрелив охоронця ресторану: убитий виявився місцевим авторитетом (відео)

У Затоці колишній депутат, поважний бізнесмен, власник бази відпочинку із мисливської рушниці застрелив охоронця одного із ресторанів. Фатальний збіг обставин чи спланована розправа?

Близько 11 ранку власник однієї з баз відпочинку Андрій Ткачук вийшов на прогулянку з новенькою рушницею, начебто вирішив випробувати її. Чоловік чомусь пальнув у бік узбекського ресторану. За стіною будівлі саме був один із працівників закладу Роман. Дріб пробив метал та влучив бідоласі в голову та груди. Загиблому було лише 36 років.

Андрія Ткачука неабияк шокувала звістка від правоохоронців про те, що він вбив людину. Подейкують, що він навіть свідомість втратив.

Місцеві торгівці знають і жертву, і вбивцю. Люди розповідають, що обидвоє - неконфліктні люди. Втім, дехто каже, що загиблий Роман не такий вже й простий, як здається. Він громадянин Киргизстану на прізвисько "Узбек". Займався тим, що тримав кілька торговельних точок, кришував узбекську громаду, серед якої користувався великим авторитетом і впливом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення