У Житомирі 8-річна дівчинка судиться з Нацгвардією за пільгову пенсію (відео)

У Житомирі 8-річна дівчинка, яка втратила батька у війні на сході України ще 2 роки тому, судиться з Нацгвардією за пільгову пенсію.

Надзвичайні новини вже розповідали про те, що військова частина не подала необхідних документів до пенсійного фонду, бо вважає загиблого не військовослужбовцем а резервістом, бо той пішов захищати країну у складі добровольчого батальйону. Та матір дівчинки через суд взялася довести, що Вадим Антонов, батько їхньої спільної дитини - такий само герой, як і тисячі інших загиблих бійців. Тому його дитина має право на пільгову, військову пенсію. На останньому судовому засіданні у цій справі побували наші журналісти.

Батько Софійки добровольцем пішов захищати Батьківщину. Виконуючи бойове завдання у складі батальйону «Донбас» Вадим Антонов 2 роки тому загинув під Іловайськом.

Тіло Вадима Антонова відшукали через півроку. Поховали у рідному Житомирі як героя з позивним «самальот». Потому у армійській частині заявили, що не можуть визнати загиблого військовослужбовцем. Але з себе вину гвардійські чиновники знімають.

Випуск Надзвичайних Новин від 30.08.2016

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення