У Житомирі чоловік впав з 9-го поверху (відео)

Упав з дев'ятого поверху і вижив. На Житомирщині чоловік утеплював фасад квартири у багатоповерхівці. Під час роботи трос, на якому він тримався, обірвався - і робітник полетів донизу. Та пролетівши понад 20 метрів і приземлившись прямісінько на асфальт, чоловікові вдалося вижити. Що врятувало висотника і хто винен у його каліцтві? Про все розкажуть наші журналісти.

Усе сталося одинадцятої ранку ось у цій бердичівській багатоповерхівці. На дев'ятому поверсі майстер утеплював фасад квартири. Та раптом зірвався і полетів донизу.

Випадкові перехожі викликали швидку. Зараз Олександр у реанімації - з численними переламами шийних та грудних хребців, потрощеним ребрами і тазом, травмою голови та забоєм мозку. На прогнози лікарі - не наважуються.

Своєрідним амортизатором спрацювала й стара вишня біля будинку.

Господарі квартири, які найняли робітника утеплювати фасад, кажуть: у чоловіка був дозвіл на проведення висотних робіт, і він - мав репутацію гарного спеціаліста.

Родичі постраждалого чоловіка вже другу добу - під реанімацією. Кажуть - Олександр працював сам на себе вже не перший рік. І не розуміють, чому підвела страховка. Обірвані троси ще мають дослідити правоохоронці. У поліції відкрили кримінальне провадження та з'ясовують усі обставини. Але вже відомо - верхолаз був напідпитку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення