У Житомирі інваліда викинули з маршрутки (відео)

Інвалід із посвідченням - водій маршрутки з кулаками. У Житомирі пільговика побили і викинули з сільської маршрутки. Бо не хотіли, щоб їхав безкоштовно.

У пенсіонера травма голови та численні забої, а у водія - жодних проблем: як возив людей, так і возить досі. Чому ж перевізник не відсторонив підлеглого від керма, і що, як ви думаєте, вдалося про це дізнатися? Дивіться уважно, бо такого повороту ви точно не очікували.

Так розпочалася поїздка у приміській маршрутці для шістдесяти-восьмирічного Олександра Вільямовича. Інвалід другої групи часто їздить на дачу і завжди - безкоштовно. Та цього разу водій відмовив, хоча й побачив посвідчення пільговика.

Після цих слів водій накинувся на нього, пригадує пенсіонер. А інші пасажири, замість вступитися, навпаки - допомогли виштовхати його із салону. Та так, що чоловік упав.

У пенсіонера черепно-мозкова травма та численні забої. Натомість перевізник, якому належить даний маршрут, навіть не провів перевірки. Він узагалі не вірить, що то був саме його водій.

З синцями та медичними довідками постраждалий пенсіонер звернувся до поліції. Там взялися розслідувати інцидент.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення