У Житомирі на вулиці знайшли маленьку дитину (відео)

Ви точно знаєте, де і як почуваються ваші діти, якщо навіть ви залишаєте їх на своїх знайомих чи родичів? Запевняю: ніколи не можна бути впевненими, що нащадки у безпеці, якщо вони поза вашим полем зору. Шокуючий випадок - у Житомирі. Пізно ввечері перехожі знайшли на вулиці заплакану маленьку дівчинку поруч з п'яним чоловіком. Ви теж подумали, що то її татко? Не вгадали.

Була вже дев'ята вечора, коли Людмила почула дитячий плач, що доносився з вулиці. Вийшла і побачила просто на дорозі маленьку дівчинку, а поруч - п'яного чоловіка. Поки їхала поліція, знайду заспокоювали випадкові перехожі. Дитині усього два рочки. Розповісти, де її рідні, дівчинка не могла. У пошуках матері патрульні обійшли усе довкола. І таки знайшли її.

Жінка і гадки не мала, де її Ганнуся. Вона була настільки п'яна, що ледве плела язиком. Тим часом абсолютно тверезий чоловік Марини чекав на неї з дитиною вдома. Поліцейські повернули дівчинку родичам, а от горе-матір - забрали до витверезника. Тепер на неї чекає штраф. Та хоч би він став для жінки уроком! Бо подібні історії з дітьми далеко не завжди мають хеппі-енд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення